Header Debic Nl

Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Koud kunstje - Ranshop Hoeselt

Een topper tijdens de zomer, onmisbaar bij feesten: ijs smaakt het hele jaar door. Het is dan ook één van de favorieten onder de desserten. Maar hoe blijft u zo’n klassieker vernieuwen? Top-ijsbereider Christof Thorrez biedt u frisse inspiratie tijdens een coole demonstratie.

De laatste nieuwe trends en technieken, toegepast in een verrukkelijke creatie en bereid met producten van Debic en Ranson.

Mis het niet en schrijf u vandaag nog in (maximum 40 personen) voor deze gratis demonstratie!

dinsdag 02 april Registreren niet meer mogelijk

  • Koud kunstje - demonstratie Christophe Thorrez
Christophe Torrez

Christof Torrez

Surprice

“Christof Thorrez staat bekend om zijn bedrijf Surprice, waarmee hij ambachtelijke ijsspecialiteiten op de markt brengt. Hij genoot zijn opleiding in de bakkerijschool van Ter Groene Poorte en werkte daarna bij verschillende bedrijven, zoals Ysco in Langemark en Leman Cake Decorations, waar hij een salesfunctie had. In 2010 startte hij met Surprice, een nieuw concept om brood- en banketbakkers te voorzien van ambachtelijk ijs. Daarnaast geeft hij demonstraties en advies over ijsbereidingen, in het bijzonder rond het verschil tussen ambachtelijk en industrieel ijs, en roomijs versus gelato. Christof Thorrez baat bovendien een eigen ijssalon uit.“

Programma

13u00 Onthaal
13u30 Demonstratie Christof Thorrez
- Toptrend : Gelato heruitgevonden
- Creatie: Cake Cookie Caramel
- Technieken: IJs draaien met room en boter
17u00 Einde demonstratie

Deze evenementen zouden je ook kunnen interesseren.

Er zijn geen evenementen gevonden voor de geselecteerde filters.