Ice Cream for Chocolate Chefs
Ice Cream for Chocolate Chefs
Locatie: Carpigiani University Zandhoven
Doelgroep: Chocolate
level: gevorderd & expert in chocolade
Aantal deelnemers: maximaal 25 personen
Deelnameprijs: € 50,00 per persoon
Taal: Nederlands
Partners: Carpigiani & Debic
Ben je, als chocolatiers, al bezig met het bereiden van ijs of ben je van plan om in de nabije toekomst starten met het bereiden van ijs? Dan moet je deze workshop volgen. Na de theorie krijg je de mogelijkheid om de verschillende manieren van ijsbereiden te ontdekken van traditionele anglaise tot de kant en klare Debic room ijsscoopmix. Dit onder leiding van Arco Kruik en Pim Otten.
Je wordt ondergedompeld in de verschillende trends die er heersen in de wereld van ijs. Dit met producten die hoogstwaarschijnlijk ook aanwezig zijn in jouw atelier. Afsluiten doen we met de expertise van Carpigiani Benelux. Zij zullen je vertellen wat de investering is van het nodige materiaal.
Om de kwaliteit van de workshop te garanderen is er slechts plaats voor 25 personen, wees er dus snel bij!!
Start 09:00 | Einde 16:30 | \ Duur 7 uur en 30 minuten |
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Ontvangst | 09:00 | 09:30 |
Theorie | Do's & Don'ts over ijsbereiden | 09:30 | 11:00 |
Productpresentatie | Debic Scoopmix | 11:00 | 12:30 |
Lunch | 12:30 | 13:30 |
Workshop | Vanille's met degustatie | 13:30 | 14:00 |
Trends | Wat zijn de hippe ijstrends? | 14:00 | 15:00 |
Machines | Wat is de investering | 15:00 | 15:30 |
Vraag & Antwoord | 15:30 | 16:00 |
Voorziene einde | 16:00 | 16:30 |
Inschrijven
Praktisch
Datum | 17/04/2023 |
Tijd | Van 09:00 tot 16:00 |
Tickets |
Ice for Chocolate Chefs - € 50,00 |
Locatie |
Pulsebaan
54/1
2242 Zandhoven |