Header Demo St

Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Laat u tijdens de demonstratie inspireren door een “Meilleur Ouvrier de France”. MOF Sébastien Trudelle, chef van Andros zorgt ervoor dat de ruwe grondstoffen van ANDROS Chef omgetoverd worden tot echte patisserie pareltjes.

Palmares MOF Sébastien Trudelle

  • 2004 - Prijs “degustation Foire gastronomique de Dijon”
  • 2005 - 2de plaats “Concours chocolats Strasbourg”
  • 2005 - 1ste plaats “Jeune / Prix du public En sucre d ART Trophee Gilbert Ponee A Belfort”
  • 2006 - 1ste plaats “Piece chocolat Foire de Metz Selection finale France WCM”
  • 2008 - 1ste plaats’ Finale France WCM , French chocolate Master 2008/2009”
  • 2009 - 5de plaats “World Chocolate Master”
  • 2012 - Prijs “degustation Belgium Award”
  • 2012 - Design Award Duch Pastry Award
  • 2013 - Live uitzending ‘’ Qui sera le prochain grand patissier ‘’ FRANCE 2 television
  • 2018 - Titel “Un Des Meilleurs Ouvriers de France Patissier/Confiseur”

ANDROS chef

Onze beste vruchten voor uw banketbakkerscreaties

De producten van Andros, gemaakt in het zuidwesten van Frankrijk, worden gemaakt met vruchten die geselecteerd zijn uit de beste variëteiten en op volle rijpheid geoogst worden. Ze bevatten geen smaak- of kleurenstoffen, zelfs geen natuurlijke. Een zuiver en natuurlijk materiaal dus, krachtig in smaak en kleur, om u volledige vrijheid van verbeelding en creatie te geven.

maandag 23 maart Registreren niet meer mogelijk

  • Demonstratie Mof Sébastien Trudelle - geannuleerd

Programma

13:30 Onthaal
14:00 Demonstratie
17:00 Meet & Greet met MOF Sébastien Trudelle

Deze evenementen zouden je ook kunnen interesseren.

Er zijn geen evenementen gevonden voor de geselecteerde filters.

Ranshop Harelbeke

Productpresentatie - Jordà - Ranshop Harelbeke Productpresentatie

Ontdek het uitgebreide gamma creatieve crispy toppings van ​Jordà​!

  • 12/04/2021
Meer info

Ranshop Hoeselt

Productpresentatie - Jordà - Ranshop Hoeselt Productpresentatie

Ontdek het uitgebreide gamma creatieve crispy toppings van ​Jordà​!

  • 19/04/2021
Meer info

Ranshop Harelbeke

Demonstratie - Vullingen - Ranshop Harelbeke Demonstratie - Starter

Creëer jouw eigen vullingen met heerlijke aroma's en texturen

  • 26/04/2021
Meer info

Ranshop Hoeselt

Demonstratie - Vullingen - Ranshop Hoeselt Demonstratie - Starter

Creëer jouw eigen vullingen met heerlijke aroma's en texturen

  • 03/05/2021
Meer info

Ranshop Harelbeke

Demonstratie - Vegan - Ranshop Harelbeke Demonstratie - Starter

De vegan trend blijft groeien!

  • 10/05/2021
Meer info

Ranshop Hoeselt

Demonstratie - Vegan - Ranshop Hoeselt Demonstratie - Starter

De vegan trend blijft groeien!

  • 17/05/2021
Meer info

Ranshop Harelbeke

Demonstratie - Donuts - Ranshop Harelbeke Demonstratie - Starter

Het ideale take-awayproduct volledig ontleedt

  • 07/06/2021
Meer info

Ranshop Hoeselt

Demonstratie - Donuts - Ranshop Hoeselt Demonstratie - Starter

Het ideale take-awayproduct volledig ontleedt

  • 14/06/2021
Meer info

Ranshop Harelbeke

Productpresentatie - Cabosse Naturals - Ranshop Harelbeke Productpresentatie

100% natuurlijke ingrediënten met toegevoegde waarde. van de volledige cacaovrucht

  • 21/06/2021
Meer info

Ranshop Hoeselt

Productpresentatie - Cabosse Naturals - Ranshop Hoeselt Productpresentatie

100% natuurlijke ingrediënten met toegevoegde waarde. van de volledige cacaovrucht

  • 28/06/2021
Meer info

Ranshop Harelbeke

Productpresentatie - Delgiro - Ranshop Harelbeke Productpresentatie

Samen (s)maken we het verschil!

  • 18/10/2021
Meer info

Ranshop Hoeselt

Productpresentatie - Delgiro - Ranshop Hoeselt Productpresentatie

Samen (s)maken we het verschil!

  • 25/10/2021
Meer info