Header Demo St

Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Laat u tijdens de demonstratie inspireren door een “Meilleur Ouvrier de France”. MOF Sébastien Trudelle, chef van Andros zorgt ervoor dat de ruwe grondstoffen van ANDROS Chef omgetoverd worden tot echte patisserie pareltjes.

Palmares MOF Sébastien Trudelle

  • 2004 - Prijs “degustation Foire gastronomique de Dijon”
  • 2005 - 2de plaats “Concours chocolats Strasbourg”
  • 2005 - 1ste plaats “Jeune / Prix du public En sucre d ART Trophee Gilbert Ponee A Belfort”
  • 2006 - 1ste plaats “Piece chocolat Foire de Metz Selection finale France WCM”
  • 2008 - 1ste plaats’ Finale France WCM , French chocolate Master 2008/2009”
  • 2009 - 5de plaats “World Chocolate Master”
  • 2012 - Prijs “degustation Belgium Award”
  • 2012 - Design Award Duch Pastry Award
  • 2013 - Live uitzending ‘’ Qui sera le prochain grand patissier ‘’ FRANCE 2 television
  • 2018 - Titel “Un Des Meilleurs Ouvriers de France Patissier/Confiseur”

ANDROS chef

Onze beste vruchten voor uw banketbakkerscreaties

De producten van Andros, gemaakt in het zuidwesten van Frankrijk, worden gemaakt met vruchten die geselecteerd zijn uit de beste variëteiten en op volle rijpheid geoogst worden. Ze bevatten geen smaak- of kleurenstoffen, zelfs geen natuurlijke. Een zuiver en natuurlijk materiaal dus, krachtig in smaak en kleur, om u volledige vrijheid van verbeelding en creatie te geven.

maandag 23 maart Registreren niet meer mogelijk

  • Demonstratie Mof Sébastien Trudelle - geannuleerd

Programma

13:30 Onthaal
14:00 Demonstratie
17:00 Meet & Greet met MOF Sébastien Trudelle

Deze evenementen zouden je ook kunnen interesseren.

Er zijn geen evenementen gevonden voor de geselecteerde filters.