Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Doelgroep: Ice Cream, Chocolate & Bakery

Partners: Carpigiani & Artiso

Carpigiani Ambachtelijk Benelux en Artiso stellen u tijdens de demonstratie de vernieuwde pastochef voor. Chef Alessandro Racca zal in een 3 uur durende demo laten zien hoe je met de machine ganache’s maakt, bavarois en crème patissier.

De pastochef van Carpigiani is een ideale machine voor chocolatiers, ijsbereiders, banketbakkers die graag een deel van hun bereidingen automatiseren om zo veel tijd en arbeid te besparen. De vernieuwde Pastochef is uitgerust met de nieuwste Carpigiani Technology om ieder recept perfect te bereiden. Een aantal mogelijkheden zijn:
Crèmes, Bavarois, Ganache, Yoghurt, Soezenbeslag, Chocolade tempreren, Chocolade bewaren, Confiture koken, Variegato’s koken, Spiegels koken, Pasteuriseren,...

Sessies

Voormiddag

Start 09:00 Einde 12:30 \ Duur 3 uur en 30 minuten
Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal 09:00 09:30
Demo 09:30 12:30

Namiddag

Start 13:00 Einde 16:30 \ Duur 3 uur en 30 minuten
Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal 13:00 13:30
Demo 13:30 16:30

Praktisch

Datum 01/03/2022
Prijs

Carpigiani Gelato University - Namiddag - € 0,00

Carpigiani Gelato University - Voormiddag - € 0,00

Locatie