Chef Stephan Destrooper

EYD 2021 - Stephan Destrooper - Ter Groene Poorte Brugge

Als telg van de Destrooper familie, begon Stephan Destrooper aan zijn bakkersopleiding in Ter Groene Poorte, om vervolgens ervaring op te doen bij verschillende toonaangevend patisseriehuizen in binnen- en buitenland. Daarna ging hij aan de slag in het familiebedrijf, Destrooper, dat zijn grootvader Jules Destrooper in 1886 oprichtte. De logische stap naar een eigen bakkerij in Beveren aan de Ijzer werd gezet om nu in het voormalige pand van bakkerij Dimal te werken met 10 personeelsleden die garant staan voor een rijk ambachtelijk assortiment met de zuiverste grondstoffen.

Hij zal je in een meer dan 3 uur durende interactieve demonstratie enkele handige tips & tricks bezorgen hoe je ondermeer de chocolade van Callebaut kunt gebruiken in heerlijke buches, ijsstaarten of andere desserts.

Wees er snel bij want er is slechts plaats voor 25 personen per sessie!

De demonstratie kost € 45,00 per persoon. In de prijs zijn de deelname, degustaties en hardcover receptenboek met 24 exclusieve recepten inbegrepen.

dinsdag 14 september Registreren niet meer mogelijk EYD 2021 - Stephan Destrooper

  • Voormiddagsessie - 9u00 tot 12u30
  • Namiddagsessie - 14u00 tot 17u30

Schrijf in!

Remy Cointreau Andros Corman Callebaut

Schrijf je in Velden met een * zijn verplicht