Chef Jan Proot

EYD 2021 - Jan Proot - Piva Antwerpen

Hoewel Jan Proot geboren werd in het huis DelRey en constant ondergedompeld werd in de patisserie, koos hij toch voor de richting marketing. Na zijn studies keerde hij terug naar het atelier. Via Maisson Wittamer waar hij leerde werken met brood en Oberweis is hij nu atelierverantwoordelijke van DelRey waar hij samen met - Coupe du Monde winnaar van 1995 - Gunter Van Essche nieuwe producten creëert!

Hij zal je in een meer dan 3 uur durende interactieve demonstratie enkele handige tips & tricks bezorgen hoe je ondermeer de room van Corman kunt gebruiken in heerlijke buches, ijsstaarten of andere desserts.

Wees er snel bij want er is slechts plaats voor 25 personen per sessie!

De demonstratie kost € 45,00 per persoon. In de prijs zijn de deelname, degustaties en hardcover receptenboek met 24 exclusieve recepten inbegrepen.

dinsdag 07 september Registreren niet meer mogelijk EYD 2021 - Jan Proot

  • Voormiddagsessie - 9u00 tot 12u30
  • Namiddagsessie - 14u00 tot 17u30

Schrijf in!

Remy Cointreau Andros Corman Callebaut

Schrijf je in Velden met een * zijn verplicht