Rien que le meilleur

Notre histoire a débuté il y a 70 ans, avec notre grand-père Lucien Ranson, un boulanger curieux de tout, qui a créé et lancé son propre massepain. Deux générations et près de 300 employés plus tard, nous sommes toujours une entreprise familiale indépendante férue de qualité irréprochable pour les matières premières, les ingrédients, les produits et les décorations.

70 ans de Ranson. Depuis lors, nous sommes passés du statut exclusif de grossiste en boulangerie à celui de distributeur et de producteur de produits pour les secteurs de la boulangerie-pâtisserie, du chocolat, de l'Horeca, de la crème glacée et de l'industrie alimentaire. En mettant bien sûr toujours l’accent sur la valeur ajoutée qui s’exprime par la qualité et le service.

Van 1948 tot vandaag

Sinds 1948 zijn we gegroeid van kleine handelaar in margarine voor de bakker tot internationale distributeur én producent van ingrediënten en producten voor de bakker, chocolatier, horeca, ijsbereider en de voedingsindustrie.

Ranson in cijfers

70 jaar later levert Ranson Group vanuit 7 vestigingen aan 3.500 professionele klanten in 32 landen wereldwijd. Daarvoor gaan we een nauwe samenwerking aan met 300 leveranciers die ons grondstoffen en producten met de beste origines leveren vanuit 34 landen. Onze 27 vertegenwoordigers staan dagelijks paraat om de Ranson-klanten service en kwaliteit te leveren. Die kwaliteit wordt dagelijks aan huis geleverd door onze 40 vrachtwagens.

Boter Margarine
swirl

Als bakker was ik op zoek naar de juiste margarine voor mijn bereidingen. Die was zo moeilijk te vinden dat ik in 1948 besloot om zelf de verdeling ervan op te starten. En zo is familiebedrijf Ranson ontstaan.

Oprichter Lucien Ranson

Onze drijfveer

Ranson biedt je het breedste assortiment aan merken, producten en grondstoffen uit onze distributie en eigen productie. Steeds met een sterke focus op toegevoegde waarde in de vorm van de beste kwaliteit en uitstekende op-maat-service. En dat telkens aan de juiste prijs.

Onze toekomst

Na 70 jaar Ranson, staan we scherper dan ooit om jou een nog beter toegevoegde waarde te leveren. Kwaliteit en service staan al 70 jaar op één en daar blijven we elke dag voor gaan. Niet voor niets zetten we “All the best” ook in onze toekomst steeds voorop.