De chef - Marc Ducobu

Marc Ducobu werkte met de grootste banketbakkers die hun passie voor het gebak aan hem hebben doorgegeven. Het is in zijn eigen vestiging, opgericht in 2003, dat hij al zijn talent als patissier kan uitoefenen.

Dankzij zijn deelname aan de Coupe du Monde de la pâtisserie Lyon en zijn vele reizen, vernieuwt, creëert en transformeert hij de grote klassiekers van het gebak en herdefinieert hij in zijn winkel voortdurend zijn assortiment, geïnspireerd is door de seizoenen.

Voor Marc Ducobu is kwaliteit het belangrijkste, hij is altijd op zoek naar kwalitatieve en innovatieve ingrediënten om zijn producten te perfectioneren. Hij omringt zich graag met professionals die dezelfde passie delen en met wie hij ideeën en technieken kan uitwisselen. Dat vindt hij terug bij de Relais Desserts, waar hij sinds 2010 deel van uitmaakt.

Erelijst en onderscheidingen

2001 Gouden medaille - Prosper Montagné
2003 Brozen medaille - Coupe du Monde de la pâtisserie – Lyon samen met het Belgische team

www.ducobu.be