Ranson Sorbetmix

Verhoudingen

De sorbetmix kan je ook gebruiken voor een sorbet op basis van alleen fruit of fruitpasta. Hieronder vind je de nodige verhoudingen voor 4 kg sorbet.

Fruit en fruitpasta

Standaard

  • Fruit: 1000 g
  • Pasta: 200 g
  • Water: 1720 g
  • Sorbetmix: 1080 g
  • Suiker: 0 g

Warm

  • Fruit: 1000 g
  • Pasta: 200 g
  • Water: 1640 g
  • Sorbetmix: 1080 g
  • Suiker: 80 g



Enkel fruit

  • Fruit: 1400 g
  • Water: 1360 g
  • Sorbetmix: 1080 g
  • Suiker: 160 g

Enkel fruitpasta

  • Pasta: 1400 g
  • Water: 2460 g
  • Sorbetmix: 1080 g
  • Suiker: 60 g

Zomerse smaken

Mangosorbet

Aardbeisorbet

Framboossorbet

Passievruchtsorbet


Granaatappelsorbet

Kiwisorbet

Complete mixen